ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Φυσικό, Απολαυστικό, Ωφέλιμο

            Στην σειρά El Greco Natural Herbs & Teas με αφετηρία μας τα άνθη της ελληνικής γης προτείνουμε μια στροφή προς τα φυσικά προϊόντα και την υγιεινή απόλαυση. Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, σχεδιάζουμε προϊόντα ώστε να είναι 100% φυσικά, ασφαλή, πρακτικά, οικονομικά και τυποποιημένα με όλες τις σύγχρονες μεθόδους και διεθνείς κανόνες ώστε να διατηρούν όλα τα ευεργετικά συστατικά και την φρεσκάδα τους.
            Έμπνευσή μας, ο ανήσυχος Έλληνας, ο ταξιδευτής, ο El Greco, ο άνθρωπος που περιπλανιέται στον κόσμο από τον Οδυσσέα και το Μέγα Αλέξανδρο, έως τον Δομίνικο Θεοτοκόπουλο και τον Κωνσταντίνο Καβάφη και μαζί του φέρνει τα ιδεώδη του ελληνικού πνεύματος που χάραξαν την Παγκόσμια ιστορία, ενώ παράλληλα και επιστρέφει στους Έλληνες τη γνώση και την εμπειρία άλλων πολιτισμών.
            Έτσι, με την σειρά μας συνδυάζουμε την Παραδοσιακή και Μεσογειακή Διατροφή, και δημιουργούμε προϊόντα με ποιοτικές πρώτες ύλες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε την συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για Υγιεινή διατροφή, μέσα από την κατανάλωση βοτανικών ροφημάτων και τσαγιού.
            Τα ροφήματα αυτά λόγω των φυσικών ευεργετικών ιδιοτήτων αποτελούν σήμερα αγαπημένη καθημερινή συνήθεια, σε συνέχεια της πλούσιας ελληνικής παράδοσης, όπου από τα αρχαία χρόνια οι κάτοικοι εκμεταλλεύονταν την πλούσια χλωρίδα της χώρας συλλέγοντας αρωματικά φυτά και βότανα, αποξηραίνοντάς τα και χρησιμοποιώντας τα κυρίως για θεραπευτικούς λόγους.
            Η βάση μας είναι η Μεσογειακή διατροφή και το μοντέλο ζωής που αντιπροσωπεύει, και αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο ως ένα ολοκληρωμένο πρότυπο διατροφής που μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο σύγχρονο άνθρωπο.

 

Απολαυστικό ταξίδι στον πλούτο της φύσης

— Μπαγκατζούνης & Υιοί Α.Ε.Β.Ε. —